BACSÓ Flóra

A Partners saját képzéseinek fejlesztésében, új tréninek kidolgozásában és kipróbálásában vállal aktív szerepet. Tevékenységének fő területei: iskolai agressziókezelés, örömteli iskolákért program. Vallja, hogy a mindennapi életben a társas-érzelmi készségek és a jó kommunikációs keretek elsajátítása, tudatos használata ugyanolyan fontos, mint a közlekedési szabályok ismerete. Ezek elterjesztéséért, megismertetéséért dolgozik nap, mint nap. „Szerencsésnek érzem magam, hogy […]

A Partners saját képzéseinek fejlesztésében, új tréninek kidolgozásában és kipróbálásában vállal aktív szerepet. Tevékenységének fő területei: iskolai agressziókezelés, örömteli iskolákért program.

Vallja, hogy a mindennapi életben a társas-érzelmi készségek és a jó kommunikációs keretek elsajátítása, tudatos használata ugyanolyan fontos, mint a közlekedési szabályok ismerete. Ezek elterjesztéséért, megismertetéséért dolgozik nap, mint nap.

„Szerencsésnek érzem magam, hogy olyan csapat tagja lehetek, ahol emberek maradhatunk, ahol lehet tanulni, hibázni, nevetni, megtorpanni, újra nekifutni, majd egyre jobban és jobban csinálni.”