Angolul beszélő szervezetfejlesztőt keresünk!

A Partners Network egy meghatározó nemzetközi civil hálózat a békés demokratikus átalakulásokat kísérő konfliktus-, és változás-menedzsment, a hatékony együttműködések kialakításának területén. A jelenleg 4 kontinensen 19 tagot számláló szervezet 30 év munkájának tapasztalataival a háta mögött a Peace Nexus Alapítvánnyal együttműködve saját együttműködési formáinak megújításán dolgozik. Ehhez a munkához keressük egy tapasztalt tanácsadó, fejlesztő szakember […]

A Partners Network egy meghatározó nemzetközi civil hálózat a békés demokratikus átalakulásokat kísérő konfliktus-, és változás-menedzsment, a hatékony együttműködések kialakításának területén. A jelenleg 4 kontinensen 19 tagot számláló szervezet 30 év munkájának tapasztalataival a háta mögött a Peace Nexus Alapítvánnyal együttműködve saját együttműködési formáinak megújításán dolgozik.

Ehhez a munkához keressük egy tapasztalt tanácsadó, fejlesztő szakember segítségét. A feladat munkanyelve angol, részletes leírása a mellékelt felhívásban olvasható.

TORs Partners Network consultant

Ha úgy érzed, neked szól a feladat, jelentkezz! Jelentkezési határidő: 2020. június 15.

    Szeretne több információt kapni a témával kapcsolatban? Keressen bennünket!