A csobánkai játéktár egyre sikeresebb

Most már biztosan vége a télnek. A csobánkai játéktár farsangján legalábbis mindenki elbúcsúzott tőle. A délutánnak több fénypontja is volt, az egyik biztosan a kiszebáb égetés, aminek örömére még a nagy szél is elcsitult. A kiszebáb előző este nyert emberformát Mohácsi Katica kezei között, és a Péter által csodásan megrakott máglyán végezte… Igazi közösségi összekapcsolódásban […]

Most már biztosan vége a télnek. A csobánkai játéktár farsangján legalábbis mindenki elbúcsúzott tőle. A délutánnak több fénypontja is volt, az egyik biztosan a kiszebáb égetés, aminek örömére még a nagy szél is elcsitult. A kiszebáb előző este nyert emberformát Mohácsi Katica kezei között, és a Péter által csodásan megrakott máglyán végezte…
Igazi közösségi összekapcsolódásban volt része kicsiknek, nagyoknak, fiataloknak, időseknek, szakembereknek, településvezetőknek, kislakóknak, nagylakóknak, akik eljöttek a játéktár hatodik nagy rendezvényére.
 
A közösségi ház környékét már déltől körbelengte annak a több mint 200 fánknak az illata, amit Erdei Erzsike és Bea, a koordinátor sütöttek mindenki örömére. Amellett, hogy lehetett játszani, mint rendesen a játéktárban, volt maszk-készítés, arcfestés, és kihagyhatatlan jelmezes felvonulás. Farsang nem lehet székfoglaló játék nélkül, így ez sem maradt el.
 
A szülő, nagyszülőik, testvérek együtt tapsoltak Hermione és Mary Poppins találkozásának, katica, denevér és pillangók szárnyalásának, páva és pók- kisasszonyok, lovagok és hercegnők seregszemléjének. A hangulatot Toldi Zoltán és fia, Zolika gitárjátéka és éneke alapozta meg, majd aki már nem tudott ülve maradni, az Oszoly Táncházban rophatta zárásig.
 
Egyre több önkéntes szakember és magánember csatlakozik a játéktárhoz, mert fontos számukra a helyi közösség, a csobánkai gyerekekért és családokért végzett munka eredményessége és öröme.
Megmutatjuk képekben, milyen jó volt:

    Szeretne több információt kapni a témával kapcsolatban? Keressen bennünket!