Közlemény – koronavírus – Partners Hungary Alapítvány

A koronavírus miatt kialakult helyzetben mi is hoztunk olyan döntéseket, amelyek mindennapi működésünket és a partnereinket is érintik. Úgy döntöttünk, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében felfüggesztjük minden olyan tevékenységünket, ami személyes találkozókkal jár. Érinti ez a programjainkat, képzéseinket és egyéb szolgáltatásainkat is. Ahol lehetséges, tevékenységeinket áthelyezzük a világhálóra. Ezzel kapcsolatban a munkatársaink e-mailben vagy […]

A koronavírus miatt kialakult helyzetben mi is hoztunk olyan döntéseket, amelyek mindennapi működésünket és a partnereinket is érintik. Úgy döntöttünk, hogy a vírus terjedésének megelőzése érdekében felfüggesztjük minden olyan tevékenységünket, ami személyes találkozókkal jár. Érinti ez a programjainkat, képzéseinket és egyéb szolgáltatásainkat is. Ahol lehetséges, tevékenységeinket áthelyezzük a világhálóra. Ezzel kapcsolatban a munkatársaink e-mailben vagy telefonon keresnek Bennneteket.

A felfüggesztést jelen pillanatban 2020. május 15-ig tervezzük és az események változását figyelve, szükség szerint módosítjuk.

Kedves Partnereink!
Benneteket is kérünk, hogy a vészhelyzet elmúltáig ti is
tartózkodjatok a személyes találkozásoktól. Meglátásunk szerint a munkánk alapját képező együttműködés most azt kívánja, hogy a személyes találkozást mellőzve vigyázzunk önmagunkra és egymásra.

Bízunk benne, hogy Ti is megtaláljátok a rosszban a jót, az együttműködés és összekapcsolódás új formáit.

Mindenkinek kitartást és jó egészséget, kívánunk!

Üdvözlettel:

A Partners Hungary Alapítvány csapata

    Szeretne több információt kapni a témával kapcsolatban? Keressen bennünket!