fbpx

LÁSZLÓ Zsuzsa

A Partners Hungary Alapítvány szárnyai alatt született REYN (roma kisgyerekkori szakmai hálózat) szakmai vezetője. A hálózat olyan szakembereket tömörít, akik roma kisgyerekek oktatásával, nevelésével, fejlesztésével, gyógyításával foglalkoznak. Ezen kívül a Persona Doll érzékenyítő óvodapedagógiai módszer hazai képviselője. Vallja, hogy a szakemberek fejlesztése elengedhetetlen a hátrányos helyzetű gyerekek mindennapi életének javítása szempontjából. „Úgy gondolom, hogy szakmától […]

A Partners Hungary Alapítvány szárnyai alatt született REYN (roma kisgyerekkori szakmai hálózat) szakmai vezetője. A hálózat olyan szakembereket tömörít, akik roma kisgyerekek oktatásával, nevelésével, fejlesztésével, gyógyításával foglalkoznak. Ezen kívül a Persona Doll érzékenyítő óvodapedagógiai módszer hazai képviselője. Vallja, hogy a szakemberek fejlesztése elengedhetetlen a hátrányos helyzetű gyerekek mindennapi életének javítása szempontjából.

„Úgy gondolom, hogy szakmától függetlenül mindenkinek szüksége van fejlesztésre, de ez különösen  igaz egy olyan pályán, ahol a mindennapok nehezített körülmények között telnek.”