Őszi akció kreditpontos mediátor továbbképzésekre

Kedves Mediátorok, Coachok, Pedagógusok, Pszichológusok! Idén szeptemberben 2 továbbképzésünket szeretnénk figyelmükbe ajánlani, melyek ONLINE kerülnek megvalósításra! Így már nincs többé probléma az utazási nehézségekkel, időt és utazási költséget spórolunk önöknek.

Ne maradjon le továbbképzéseinkről, jelentkezzen 2020.09.04-ig, és mi a 2. képzés díjából 20% kedvezményt biztosítunk önnek!

Az ajánlatban szereplő továbbképzéseink:

  • 2020.09.11. (14:00-17:00) Kérdezéstechnikai kreditpontos továbbképzés
    Tréningünkön lehetőség lesz megismerni és kipróbálni olyan technikákat, amelyek segítenek mediációban, coachingban a hatékony kérdések megtalálásában, hiszen a kérdezéstechnika az egyik legfontosabb eszköze a
    mediátornak, coachnak.A képzés díja: 12.000Ft (TAM)
  • 2020.09.25. (14:00-16:30) Fejlődésfókuszú esetmegbeszélő mediátorok számára

A professzionális módszertani tudás a szakmai személyiség felkészültsége nélkül keveset ér. Jó szakemberré is csak a mások segítségével válhatunk, ha adunk és kapunk visszajelzést. Napjainkban a kiégés, a motivációvesztés az egyik legsűrűbben visszatérő rizikófaktor. A WANDA módszer alkalmazása során a pozitív pszichológia eszköztárával dolgozunk, mely lehetőséget nyújt mediációs szakemberek számára, hogy strukturált formában, bizalmi közegben vizsgálják meg azokat a problémákat, elakadásokat, amikre még nincs megoldásuk.

A képzés díja: 12.000Ft (TAM) helyett, most 9600Ft (TAM)

 

Jelentkezni az alábbi linkeken keresztül lehet, az ajánlat csak a két képzésre való együttes jelentkezés esetén érvényes, a kedvezmény a 2. képzés díjából kerül levonásra.

Kérdezéstechnikai kreditpontos továbbképzés jelentkezési lap

 Fejlődésfókuszú esetmegbeszélő mediátorok számára: jelentkezési lap

Ne feledjék: a képzések 10-10 pontot érnek az IM regisztrált mediátoroknak, és ezáltal elszámolható a továbbképzési rendszerben.

    Szeretne több információt kapni a témával kapcsolatban? Keressen bennünket!