fbpx

ONLINE Kérdezéstechnika továbbképzés mediátoroknak

A mediátor egyik legfontosabb eszköze a megfelelő kérdés, amely kinyitja a beszélgetést, új lehetőségeket villant fel a konfliktusban álló feleknek. Fontos, hogy a kérdéseket ne a mi kíváncsiságunkat elégítse ki, hanem a felek számára nyisson új nézőpontokat, találkozási lehetőségeket.

Interaktív mediátor továbbképzésünkön lehetőségetek lesz megismerni és kipróbálni olyan technikákat, amelyek a mediátort segítik abban, hogy megtalálja a folyamathoz illeszkedő hatékony kérdéseket, amelyek által az elakadások feloldódhatnak, és a felek elindulhatnak egy közös megoldás felé.
Fejlesztői csapatunk kidolgozott egy olyan 4 órás továbbképzést, ami segít tisztázni és mélyíteni a kérdezéstechnikai készségeinket.

Mire számíthat a résztvevő?

  • Kérdezéstechnika elmélet, amelyet mindig gyakorlat követ, hogy kipróbálhassuk a hallottakat
  • Kreatív eszközökkel dolgozunk változatos munkaformákkal
  • Mediációs szimulációs helyzetben rögtön lehet alkalmazni az elméletben megismert technikákat, amelyet facilitált megbeszélés követ, hogy biztonságos környezetben reflektálhassunk a munkánkra és adhassunk egymásnak visszajelzést.
  • Tapasztalatcsere gyakorlott mediátorokkal

A képzés 10 pontot ér, az IM regisztrált mediátoroknak és ezáltal elszámolható a továbbképzési rendszerben.

Ezért képzésünket már végzett mediátoroknak ajánljuk, azonban mediátor hallgatók is sokat profitálhatnak a szakmai délutánból, kapcsolatot építhetnek gyakorló mediátorokkal.

Esemény lejárt
Összes lehetséges résztvevő 12 (12 elérhető)

Esemény időpont részletei

  • 2020-09-11 14:00 - 17:00
Esemény megosztása
Naptárhoz adom