fbpx

WANDA esetmegbeszélő facilitátorképzés – JELENTKEZÉS LEZÁRULT!

Dátum

2022-06-29

Kezdési idő

09:00

Esemény helye

Erődtér

A WANDA esetmegbeszélő módszer egyszerre ad szakmai és érzelmi támogatást, öt lépésben, kreatív eszközökkel, biztonságos csoportkeretben.

 • A motiváló, együttműködő, kreatív módszerekkel történő esetmegbeszélés megkönnyíti a szakemberek mindennapi munkáját, valamint az általuk nyújtott szolgáltatások minőségének javulását. A strukturált, kreatív eszközökkel dolgozó WANDA segítségével a résztvevők támogatást kapnak, megerősödnek szakmaiságukban, nő az összetartozás-érzésük és megbecsültség-érzésük.

 • A WANDA keretében a facilitátor öt lépésben, világos struktúra mentén vezeti végig a csoportot egy szakmai elakadáson, és külön részt szentel az érintettek érzéseinek, gondolatainak, szükségleteinek, amely empátiát, megértést, új szempontokat hoz, ezáltal a feszültség csökkenését eredményezi – ennek köszönhetően születnek új ötletek, megoldások.

A WANDA esetmegbeszélő vezetése tanulható!

2022.június 29-30-án kétnapos tréninget szervezünk szociális szakembereknek, ahol elsajátíthatják a WANDA szemléletét, keretrendszerét és a facilitáció menetét, hogy aztán saját kollégáik körében is hatékonyan alkalmazhassák.

Mit kap a kétnapos WANDA facilitátoképzésben résztvevő szakember?

 • Megismeri a módszer elméletét és a gyakorlati lépéseit, helyzetgyakorlatokon keresztül kipróbálhatja a tanultakat, és WANDA esetmegbeszélőt vezethet.

 • Képessé válik arra, hogy biztonságos tanulási légkört teremtsen a csoportnak, mederben tartsa a folyamatot, és teret-időt hagyjon a csoportnak az eset megismerésére, így nyerve mélyebb rálátást a helyzetre.

 • A kreatív eszközök beillesztésével abban támogatja a csoportot, hogy a kognitív szintek mellett bekapcsolódjanak a mélyebb, intuitív struktúrák is, ezáltal alakulhat át az esetgazda ügyhöz fűződő viszonya, megoldási perspektívái.

 • Segít az esetgazdának eltávolodni a problémától, aki így könnyebben talál rá saját megoldásaira a többiek aktív hozzájárulásával.

 • A rendszeres esetmegbeszélések által a kiégés kockázata csökkenthető.

 • A végeredmény: felszabadult együtt gondolkodás, felemelő erő, és jelentős személyes fejlődés, előrelépés.

Egy időben rendszeresen wandáztunk egy Partnerses programban. Eleinte félelmetesnek tűnt megosztani egy szakmai elakadást, mert azt várják el tőlünk, hogy mindenre tudjuk a megoldást. A facilitátor elfogadó személye, a csoport keretei és a világos, kiszámítható lépések azonban feloldották a kezdeti félszemet, és a végére már szárnyaltam – akkor is, amikor nem a saját esetemmel dolgoztunk, annyi ötletet kaptam.”

K. Marianna, családgondozó

A KÉPZÉS IDEJE: 2022. június 29 és június 30.

A KÉPZÉS HELYE: 1207 Budapest, Erőd utca 11.

A KÉPZÉS DÍJA: 63.500 Ft (utazást, szállást, étkezést nem tartalmaz)

JELENTKEZZ június 10-IG A LEÍRÁS ALATTI ŰRLAPON! A regisztráció elküldése után, a jelentkezés sorrendjében kiállítjuk a számlát. A foglalás a részvételi díj befizetésével válik véglegessé.

Kérdés esetén írj nekünk: kepzes@partnershungary.hu

Regisztráljon most:

Regisztráció:

Mennyiség Összesen:

Esemény helye

Összes lehetséges résztvevő 22
 • Erődtér
 • Erőd u. 11.
 • Budapest

Esemény időpont részletei

 • 2022-06-29 09:00   -   2022-06-30 17:00
Esemény megosztása
Naptárhoz adom