Mediátorképzés 2. modul

Dátum

2020-11-17

Kezdési idő

09:00

Esemény helye

Partners Hungary Alapítvány , Budapest

Idei utolsó haladó turnusunk!

Kiknek szól a Mediáció 2, avagy a haladó modul?

Azokak, akik már elvégezték a a mediációs képzés első modulját a Partners Hungary Alapítványnál vagy más szervezetnél, és szeretnének komolyabban elmélyedni a szakma rejtelmeiben.

Gyakorlatorientált, haladó képzésünk segít elmélyíteni a résztvevők mediációs ismereteit. A tapasztalati tanulás során szereznek saját élményt a résztvevők a módszerről, saját fejlesztendő területeikről, erősségeikről. A résztvevők elsajátítják a mediáció, mint újszerű, alternatív konfliktuskezelési módszer eszközrendszerét. A módszerek segítségével a felmerült konfliktushelyzeteket hatékonyan tudják kezelni, és magas szakmai színvonalon képesek közvetítői eljárásokat vezetni.

Alapítványunk 22 évnyi tapasztalatát felhasználva, a magyarországi lehetőségeket kiaknázva, valamint a törvényi szabályozást figyelembe véve modul rendszerű programot dolgozott ki a mediáció iránt érdeklődők szakemberek, leendő mediátorok képzésére.

Az első két modul elvégzése után, a 3. modul következik, egyéni időpontokban, melynek időtartama 4 óra. A gyakorlati képzésre egyéni igényeiket figyelembe véve jelentkezhetnek az érdeklődők.

A három modul elvégzése után – a további törvényi feltételek teljesülése mellett – lehetősége van a tréning résztvevőinek arra, hogy jelentkezzenek az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői névjegyzékébe. A törvény 2010. januártól képzéshez köti a névjegyzékbe való felvételt.

Idén 3 időpontban indítunk haladó csoportot:

Regisztráljon most:

Regisztráció:

50 elérhető
Mennyiség
Egységár: 50 000 Ft
Mennyiség Összesen:

Esemény helye

Összes lehetséges résztvevő 50 (50 Left)
  • Partners Hungary Alapítvány
  • Rákóczi út 22
  • Budapest
  • Budapest
  • Magyarország

Esemény időpont részletei

  • 2020-11-17
    09:00 - 2020-11-19 - 17:00
Esemény megosztása
Naptárhoz adom