Mediáció 3. modul – rugalmas időpontokkal 2024. év végéig, online is!

Dátum

2024-12-15

Kezdési idő

14:00

Esemény helye

Ha már elvégezted a Mediáció 1 és 2 modult nálunk vagy máshol, és szeretnél pontot tenni a képzésed végére és mediátorrá válni, jelentkezz hozzánk szimulált esetgyakorlatra!

Gyakorlatorientált, a végzettség megszerzéséhez szükséges, befejező mediációs képzésünk során, a résztvevők szimulációs gyakorlat során próbálhatják ki megszerzett tudásukat és kaphatnak személyre szóló visszajelzést a kiképző trénereinktől.

Alapítványunk  30 évnyi tapasztalatát felhasználva, a magyarországi lehetőségeket kiaknázva, valamint a törvényi szabályozást figyelembe véve modul rendszerű programot dolgozott ki a mediáció iránt érdeklődők szakemberek, leendő mediátorok képzésére. A képzés befejező moduljának elvégzése után a résztvevő tanúsítványt kap, amellyel az országos közvetítői listára jelentkezhet (amennyiben az egyéb, az Igazságügyi Minisztérium által szabott feltételeknek is megfelel).

Még nem végezted el az első két modult, vagy szeretnél ismételni? Nézz szét induló képzéseink között az Eseményeink menüpont alatt!

Mi történik a Mediáció 3 szimulált esetgyakorlaton?

  • 2,5-3 órát töltünk együtt, online vagy offline, rugalmasan, egyénileg egyeztetett időpontban várunk téged.
  • A Partnerses tréningeken megszokott szimulált esetgyakorlatban mediálhatsz. Ez egy jó gyakorlási lehetőség, ahol részletes visszajelzést kapsz az “ügyfelektől” és a kiképzőtől.
  • Ha igényled, akkor egy kis ismétlést is csinálunk az elején, ahol az esetre szabottan vesszük végig a mediátor lehetséges eszközeit, szakaszonként.

“Ügyfelek” jelentkezését is várjuk, akik nálunk végezték az első két modult, és szeretnének benne maradni a mediációs keringésben, akkor is, ha még nem kezdték el mediációs tevékenységüket. A tréningünkön tapasztaltakhoz hasonlóan, szereplap alapján kell belehelyezkedniük egy-egy ügyfél bőrébe, lehetőséget hagyva a mediátornak a gyakorlásra.

Mit kapok ettől a három órától?

  • Teljesen életszerű, ámde biztonságos, tét nélküli helyzetet, ahol másfél órán keresztül kell mediátorként helyt állnia a résztvevőnek, így megtapasztalva, milyen a „mély víz”.
  • Biztonságos, elfogadó tanulási légkört, fejlődési lehetőséget a mediációs szakmában, személyre szabott visszajelzést és támogatást.
  • Alapítványunk szakemberei nagy tapasztalatú oktatók: több egyetemi képzésben is részt vettek.
  • A gyakorlatból vett esetekkel dolgozunk, így valós, szakmai kihívást jelentő ügyeket ismer meg, melyekhez hasonlókkal fog találkozni a napi gyakorlatban is, ha megkezdi mediációs tevékenységét.
  • Alapítványunk a Partners Global hálózat tagja, így a hazai tapasztalatokon túl nemzetközi tapasztalatokkal segítjük az érdeklődőket.

Mennyibe kerül?

A Mediáció 3 modul ára 65.000 Ft

Hol tudok jelentkezni?

Írj nekünk e-mailt a kepzes@partnershungary.hu-ra. Akkor is várjuk leveled, ha még bizonytalan vagy, esetleg kérdésed van.

 

Regisztráljon most:

Regisztráció: Mennyiség Egységár:
Résztvevői díj
21 elérhető
65 000 Ft
Mennyiség Összesen:
Összes lehetséges résztvevő 30 (21 elérhető)

Esemény időpont részletei

  • 2024-12-15 14:00   -   17:00
Esemény megosztása
Naptárhoz adom