fbpx

KISS Viktória

Andragógus végzettséggel rendelkezem, jelenleg ezt kamatoztatva a szervezet képzéseinek szervezéséért, valamint az irodai környezet biztosításáért vagyok felelős. Korábban hasonló területen, valamint trénerként tevékenykedtem. Fontos számomra, hogy a gyermekeket már kicsi kortól motiváljuk egymás elfogadására, és fejlesszük bennük az empátiát, valamint segítsük az őket körülvevő felnőtteket ugyanerre. Biztosítsunk egymásnak egy békésebb, agressziómentes elfogadó világot. Ezért is […]

Andragógus végzettséggel rendelkezem, jelenleg ezt kamatoztatva a szervezet képzéseinek szervezéséért, valamint az irodai környezet biztosításáért vagyok felelős. Korábban hasonló területen, valamint trénerként tevékenykedtem.
Fontos számomra, hogy a gyermekeket már kicsi kortól motiváljuk egymás elfogadására, és fejlesszük bennük az empátiát, valamint segítsük az őket körülvevő felnőtteket ugyanerre. Biztosítsunk egymásnak egy békésebb, agressziómentes elfogadó világot. Ezért is szeretek a Partners-nél „dolgozni”, mert minden kollégám számára fontos, hogy segítsünk mások között hidakat építeni és olyan utakat létrehozni, melyen együtt haladhatunk tovább egy gyümölcsöző színes világ felé.