fbpx

FERENCZI Andrea

Nem csak a számok embere: az alapítvány operatív,- és pénzügyeiért felel. Elemző és problémamegoldó készségét egyaránt kamatoztatja az általa vezetett projektekben. Trénerként és szervezetfejlesztőként a gazdasági szféra középvezetőitől kezdve, önkormányzati vezetőkön át iskolai szakemberekből álló csoportokig sokféle közegben mozog otthonosan. Munkaerőpiaci illetve monitoring rendszerekhez kapcsolódó felkérésekben szakértőként ismerik. Projektmenedzserként elsősorban az oktatás területének kihívásai kerülnek […]

Nem csak a számok embere: az alapítvány operatív,- és pénzügyeiért felel. Elemző és problémamegoldó készségét egyaránt kamatoztatja az általa vezetett projektekben. Trénerként és szervezetfejlesztőként a gazdasági szféra középvezetőitől kezdve, önkormányzati vezetőkön át iskolai szakemberekből álló csoportokig sokféle közegben mozog otthonosan. Munkaerőpiaci illetve monitoring rendszerekhez kapcsolódó felkérésekben szakértőként ismerik. Projektmenedzserként elsősorban az oktatás területének kihívásai kerülnek hozzá.

Szereti a kihívásokat. Különösen inspirálja, ha van egy igazi csapat, ahol közös felelősségvállalás, közös gondolkodás és együttérzés munkál, ez hosszú távra lendülettel tölti fel.