fbpx

VIDA Júlia

Oktatáskutatási és fejlesztési projektek koordinálása és megvalósítása terén szerzett évtizedes tapasztalatával támogatja a Partners Hungary munkáját.  Szakmai gyakorlatát az USA-ban töltötte közoktatási területen tevékenykedő szervezeteknél. Több nagy kutatási projektben is dolgozott az ELTE-n és 2012 óta az ELTE PPK neveléstudományi doktori iskolájának hallgatója. Tudását, tapasztalatait, képességeit egyszerre több futó projektben és különböző típusú feladatok ellátása […]

Oktatáskutatási és fejlesztési projektek koordinálása és megvalósítása terén szerzett évtizedes tapasztalatával támogatja a Partners Hungary munkáját.  Szakmai gyakorlatát az USA-ban töltötte közoktatási területen tevékenykedő szervezeteknél. Több nagy kutatási projektben is dolgozott az ELTE-n és 2012 óta az ELTE PPK neveléstudományi doktori iskolájának hallgatója. Tudását, tapasztalatait, képességeit egyszerre több futó projektben és különböző típusú feladatok ellátása során is szereti hasznosítani. Lelkesen és gyorsan tanul új dolgokat.

Szívügye a mindenki számára elérhető és minőségi oktatás megteremtése, amelyhez a  szülők és a pedagógusok partneri együttműködését alapfeltételnek tartja. „Személyes célom az egyszerre demokratikusan és hatékonyan működő csoportok, szervezetek munkájának támogatása, hiszem, hogy ezek egy jól működő társadalom alapkövei.”