fbpx

KUKITY Krisztina

Akkreditált mediációs képzések szakmai vezetője, trénere, több mint 1000 órányi tréning tapasztalattal és több ezer órányi mediációs gyakorlati tapasztalattal. Elkötelezett a szakma fejlesztése iránt, ezért is hozott létre az Alapítvány keretei között mediációs munkacsoportot. Évente több alkalommal szervez konferenciákat, ahol a szakma képviselőinek párbeszédre és továbbképzésre nyílik lehetősége. Óraadóként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és […]

Akkreditált mediációs képzések szakmai vezetője, trénere, több mint 1000 órányi tréning tapasztalattal és több ezer órányi mediációs gyakorlati tapasztalattal. Elkötelezett a szakma fejlesztése iránt, ezért is hozott létre az Alapítvány keretei között mediációs munkacsoportot. Évente több alkalommal szervez konferenciákat, ahol a szakma képviselőinek párbeszédre és továbbképzésre nyílik lehetősége.

Óraadóként a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Miskolci Egyetem mediációs képzéseit vezette.

Gyakorlott szervezetfejlesztő. Kommunikáció, tárgyalástechnika, projektmenedzsment, motiváció és vezetői készségfejlesztés témákban tart képzéseket ügyfelekre, szervezetre szabottan.

Több roma integrációs programnak is aktív részese volt. Vallja, hogy a Partners-nél, mint tanuló szervezetnél kiemelten fontos az innováció, az önreflexió,- ennek képességével tudnak megújulni az itt dolgozók.