fbpx

Konfliktuskezelés alapjai: mediátorképzés 1. modul 2022.ősz

Dátum

2022-09-15

Kezdési idő

09:00

Esemény helye

Másképpen vagyunk egyformák. Ugyanazok a szavak mást jelentenek neked, és mást nekem. Mást szeretnél te, és mást szeretnék én, vagy épp ugyanazt, de másképp. Rengeteg helyzetben kellene mindenki számára elfogadható megoldásokat találnunk. Hogyan tudunk különbözőségeink ellenére hatékonyan és jól együttműködni? A konfliktusok az emberi kapcsolatok természetes velejárói. Ha jól kezeljük, fejlődési és tanulási lehetőségként szolgálhatnak, azonban ha nem foglalkozunk velük, elmérgesedhetnek, és átvehetik az irányítást az életünk felett.

Most itt a lehetőség arra, hogy profi konfliktuskezelést tanuljon! A megszerzett készségeket ön magánéletében, munkahelyén hatékonyan kamatoztathatja, hiszen rengeteg életből vett példán gyakoroljuk a kommunikációs technikákat a képzés során!

A résztvevők a tapasztalati tanulás során szereznek saját élményt a technikákról, valamint a kommunikációs fejlesztendő területeikről, erősségeikről, így válnak a vitarendezés szakembereivé.

A teljes képzés 3 modulból áll.

Miért érdemes nálunk tanulni?

 • Magyarországon a Partners Hungary Alapítvány foglalkozik legrégebben a mediáció módszerének elterjesztésével.Mediációs szakembereket képzünk, a mediáció intézményi és törvényi hátterének kialakításában is részt vettünk. Alapítványunk képezte az Igazságügyi Hivatal azon pártfogó felügyelőit is, akik büntetőügyi közvetítői tevékenységet végeznek. A 2007-es büntetőügyi mediáció beveztésében képzők és szakmai mentorok voltunk.
 • Képzéseink pedagógus és szociális akkreditációval is rendelkeznek.
 • Alapítványunk az Igazságügyi Minisztérium közvetítő jogi személyek listáján szereplő szervezet. Képzéseink a Minisztérium közvetítői szakmai képzések listáján regisztráltak.

Miről szól a Konfliktuskezelés alapjai, avagy a mediátorképzés első három napja?

 • A konfliktusok folyamata, okai, szakaszai, jellemzői
 • Tárgyalástechnika a hatékony együttműködésért
 • Konfliktus tipológiák
 • Egyéni konfliktusmegoldó stratégiák – önismeret
 • Konfliktuskezelési eszközök a mediáció eszköztárából

Mit kapok ettől a három naptól?

 • A mindennapi társas helyzeteket hatékonyabbá, a kapcsolataidat könnyedebbé tevő, gyakorlatorientált képzést
 • A napi gyakorlatban használható tárgyalástechnikai és konfliktuskezelési eszközöket
 • Hatékony módszereket a konfliktusokkal együtt járó érzelmi feszültség csökkentésére.
 • Ha tetszett a képzés, lehetősége van a képzés 2. és 3. modulján való részvételre, és a teljes képzés elvégzését követően ön a konfliktuskezelés szakemberévé válhat, vagyis az Igazságügyi Minisztérium által regisztált mediátorrá!

Vélemények a képzésről

“Bár elsőre tartottam attól, hogy három napon át online tanulunk, de sokkal jobb volt, mint vártam, kreatív megoldások és pörgős hangulat jellemezte a képzést. Konkrét eszközöket adott a kezembe, amikkel célirányosan tudok segíteni.”

Németh László

Lelkész

„Miért ajánlanám és kiknek?
Bárkinek ajánlom, de elsősorban olyan embereknek, akik meg vannak győződve arról, hogy mindig nekik van igazuk! Tekintettel arra, hogy én az üzleti világban dolgozom, bátran ajánlom a szervezet bármelyik szintjén helyet foglaló vezetőknek, döntéshozóknak.”

Zajkás Gergely
Talent Acquisition Lead
Talent Management / Acquisition, L&D MLEMEA
DHL Supply Chain

 

A képzés díja 75.000 Forint.

A helyszínnel kapcsolatban a változtatás jogát fenntartjuk. (Járványhelyzet alakulásától függően képzéseinket ugyanazon időpontban online rendezzük meg)

A program engedélyszáma: S-05-012/2021

Továbbképzési pontérték: 30 pont

 

 

Esemény lejárt

Esemény helye

Összes lehetséges résztvevő 17 (0 elérhető)

Esemény időpont részletei

 • 2022-09-15 09:00   -   2022-09-17 17:00
Esemény megosztása
Naptárhoz adom