Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mediátorképzés – 2. modul

2019-10-15 - 2019-10-17

50000Ft

Gyakorlatorientált, haladó mediációs képzésünk az érdeklődőket az alternatív vitarendezés módszerével ismerteti meg. A tapasztalati tanulás során szereznek saját élményt a résztvevők a módszerről, saját fejlesztendő területeikről, erősségeikről. A résztvevők elsajátítják a mediáció, mint újszerű, alternatív konfliktuskezelési módszer eszközrendszerét. A módszerek segítségével a felmerült konfliktushelyzeteket hatékonyan tudják kezelni, és magas szakmai színvonalon képesek közvetítői eljárásokat vezetni.

 

Alapítványunk  22 évnyi tapasztalatát felhasználva, a magyarországi lehetőségeket kiaknázva, valamint a törvényi szabályozást figyelembe véve modul rendszerű programot dolgozott ki a mediáció iránt érdeklődők szakemberek, leendő mediátorok képzésére

2. modul – Haladó mediáció c. tréning.

Időtartama: 3 nap/ 30 óra. A résztvevők saját tapasztalataikat is felhasználva újabb mediációs módszereket, technikákat ismerhetnek meg és gyakorolhatnak, tovább mélyíthetik gyakorlati tudásukat a módszer használata terén.

  • A 3. modul egy gyakorlati képzés, melynek időtartama: maximum 4 óra. Az első két modult követően  követően lehetőséget biztosítunk a résztvevőknek mediációs gyakorlat megszerzésére is. A gyakorlati képzésre egyéni igényeiket figyelembe véve jelentkezhetnek az érdeklődők.
  • A három modul elvégzése után – a további törvényi feltételek teljesülése mellett – lehetősége van a tréning résztvevőinek arra, hogy jelentkezzenek az Igazságügyi Minisztérium Közvetítői névjegyzékébe. A törvény 2010. januártól képzéshez köti a névjegyzékbe való felvételt.

 

Kiknek szól a Mediáció II, avagy a haladó modul?

Azokak, akik már elvégezték a Bevezetés a mediációba képzést a Partners Hungary Alapítványnál vagy más szervezetnél, és szeretnének komolyabban elmélyedni a szakma rejtelmeiben.

JELENTKEZZEN ONLINE!

Részletek

Kezdés:
2019-10-15
Vége:
2019-10-17
Összeg:
50000Ft

Helyszín

1094 Budapest, Ferenc körút 39. 4/3
Ferenc körút 39. 4/3
Budapest, 1094 Magyarország
+ Google Térkép