Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Mediátorképzés – 1. modul szeptember

2019-09-24 @ 09:00 - 2019-09-26 @ 17:00

50000Ft

Másképpen vagyunk egyformák. Ugyanazok a szavak mást jelentenek neked, és mást nekem. Mást szeretnél te, és mást szeretnék én, vagy épp ugyanazt, de másképp. Rengeteg helyzetben kellene mindenki számára elfogadható megoldásokat találnunk. Hogyan tudunk különbözőségeink ellenére hatékonyan és jól együttműködni? A konfliktusok az emberi kapcsolatok természetes velejárói. Ha jól kezeljük, fejlődési és tanulási lehetőségként szolgálhatnak, azonban ha nem foglalkozunk velük, elmérgesedhetnek, és átvehetik az irányítást az életünk felett. Gyakorlatorientált mediációs képzésünk az érdeklődőket az alternatív vitarendezés módszerével ismerteti meg. A résztvevők a tapasztalati tanulás során szereznek saját élményt a technikákról, valamint a kommunikációs fejlesztendő területeikről, erősségeikről, így válnak a vitarendezés szakembereivé.

Miért érdemes nálunk tanulni?

Magyarországon a Partners Hungary Alapítvány foglalkozik legrégebben a mediáció módszerének elterjesztésével.Mediációs szakembereket képzünk, a mediáció intézményi és törvényi hátterének kialakításában is részt vettünk. Alapítványunk képezte az Igazságügyi Hivatal azon pártfogó felügyelőit is, akik büntetőügyi közvetítői tevékenységet végeznek. Képzéseink pedagógus és szociális akkreditációval is rendelkeznek. A 2007-es büntetőügyi mediáció beveztésében képzők voltunk. Alapítványunk az Igazságügyi Minisztérium közvetítő jogi személyek listáján szereplő szervezet. Képzéseink a Minisztérium közvetítői szakmai képzések listáján regisztráltak. modul – Bevezetés a mediációba c. tréning. Időtartama: 3 nap/ 30 óra: Alapképzés, mely sok gyakorlaton, saját élményen keresztül a konfliktusok természetével, a mediáció folyamatával ismerteti meg az érdeklődőket.

 

JELENTKEZZEN ONLINE!

 

Vélemények a képzésről

„Szakmai biztonságot adott a képzés. Ha szakmai fejlődést, tudatosságot, együttműködést keresel, akkor ez egy jó lehetőség.”

Galambos Rita írta (DIA)

“Miért ajánlanám és kiknek? Bárkinek ajánlom, de elsősorban olyan embereknek, akik meg vannak győződve arról, hogy mindig nekik van igazuk! Tekintettel arra, hogy én az üzleti világban dolgozom, bátran ajánlom a szervezet bármelyik szintjén helyet foglaló vezetőknek, döntéshozóknak.”

Gergely Zajkás Talent Acquisition Lead Talent Management / Acquisition, L&D MLEMEA DHL Supply Chain

Részletek

Kezdés:
2019-09-24 @ 09:00
Vége:
2019-09-26 @ 17:00
Összeg:
50000Ft

Helyszín

1094 Budapest, Ferenc körút 39. 4/3
Ferenc körút 39. 4/3
Budapest, 1094 Magyarország
+ Google Térkép